Motsatsen till galen? Är det vanlig? I så fall hade jag valt galen varje dag. Purple Disco Machine ger oss i alla fall lysande synthpop i nya Opposite Of Crazy. Här presenterar artisten en mer intim sida av hans konstnärskap och bjuder in till den ljudmässigt värld som symboliserar det nysläppta albumet Exotica. Om det inte undgått någon så är det 80-talet som hyllas och en rad artister från den eran har agerat inspiration. På nya singeln samarbetar Purple Disco Machine med den Londonbaserade duon Bloom Twins som erbjuder en blandning av alternativ mörk synthpop, med finurliga melodislingor och Prince-liknande gitarrer. 

Favoriter Apple Music

Bloom Twins har i sin tur presenterats på MTV, BBC och otaliga magasin. Frontat festivaler och varit med i Unicefs kampanj Imagine tillsammans med många andra världsartister. 

Mysigt är ordet som kommer upp i mitt huvud när jag hör Opposite Of Crazy tempot är behagligt och arpeggio-synthen gör att rytmen konstant bibehålls. Bloom Twins atmosfäriska och ljusa stämmor urskiljer sig alldeles perfekt från den elektroniska ljudmatta som omfamnar singeln. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011