Motsatsen till galen? Är det vanlig? I så fall hade jag valt galen varje dag. Purple Disco Machine ger oss i alla fall lysande synthpop i nya Opposite Of Crazy. Här presenterar artisten en mer intim sida av hans konstnärskap och bjuder in till den ljudmässigt värld som symboliserar det nysläppta albumet Exotica. Om det inte undgått någon så är det 80-talet som hyllas och en rad artister från den eran har agerat inspiration. På nya singeln samarbetar Purple Disco Machine med den Londonbaserade duon Bloom Twins som erbjuder en blandning av alternativ mörk synthpop, med finurliga melodislingor och Prince-liknande gitarrer. 

Bloom Twins har i sin tur presenterats på MTV, BBC och otaliga magasin. Frontat festivaler och varit med i Unicefs kampanj Imagine tillsammans med många andra världsartister. 

Mysigt är ordet som kommer upp i mitt huvud när jag hör Opposite Of Crazy tempot är behagligt och arpeggio-synthen gör att rytmen konstant bibehålls. Bloom Twins atmosfäriska och ljusa stämmor urskiljer sig alldeles perfekt från den elektroniska ljudmatta som omfamnar singeln. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.