Den Irländska succégruppen Westlife annonserar sitt tolfte studioalbum Wild Dreams genom släppet av singeln Starlight. Här får vi en ösig melodi som i mina öron påminner väldigt mycket om några av våra störta schlager-dängor? Med tanke på tonartshöjningen i slutet så skulle jag vilja säga att den teorin är legitim. I sann Westlife-anda är refrängen storartad med massivt kör-arrangemang och som klippt och skuren för arenorna. Skriven av en av Englands största artister just nu Tom Grennan hör vi en hoppfull text om att finna personen som lyser upp ens mörkaste stunder. 

Apple Music

Om det nya albumet säger gruppen följande. 

”Det här albumet betyder mer för oss än någonting vi har gjort tidigare och har inspirerats av de utmaningar som vi alla har övervunnit under de senaste 18 månaderna. Wild Dreams fångar stämningen för stunden. Albumet erbjuder också stunder för eftertanke och handlar om ny början, hopp och blick för framtiden. Musiken är så relevant för nu. Det är upplyftande grejer och vi kan inte vänta tills våra fans får höra det. ”

Westlife

Omedelbart catchy och väldigt mycket mello, här är Starlight.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.