Den Irländska succégruppen Westlife annonserar sitt tolfte studioalbum Wild Dreams genom släppet av singeln Starlight. Här får vi en ösig melodi som i mina öron påminner väldigt mycket om några av våra störta schlager-dängor? Med tanke på tonartshöjningen i slutet så skulle jag vilja säga att den teorin är legitim. I sann Westlife-anda är refrängen storartad med massivt kör-arrangemang och som klippt och skuren för arenorna. Skriven av en av Englands största artister just nu Tom Grennan hör vi en hoppfull text om att finna personen som lyser upp ens mörkaste stunder. 

Covered PSB

Om det nya albumet säger gruppen följande. 

”Det här albumet betyder mer för oss än någonting vi har gjort tidigare och har inspirerats av de utmaningar som vi alla har övervunnit under de senaste 18 månaderna. Wild Dreams fångar stämningen för stunden. Albumet erbjuder också stunder för eftertanke och handlar om ny början, hopp och blick för framtiden. Musiken är så relevant för nu. Det är upplyftande grejer och vi kan inte vänta tills våra fans får höra det. ”

Westlife

Omedelbart catchy och väldigt mycket mello, här är Starlight.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011