Efter att ha gjort sitt avtryck i skådespelarvärlden, och Amazon Prime -serien Hanna, stärker nu Áine Rose Daly sitt avtryck i musikvärlden när hon levererar den upplyftande singeln Places.

Skimrande lager av rika och euforiska stämmor blandas med en matchande stämningsfull produktion och skapar dynamisk och lyxig alternativ pop. Här känns det som att artisten konfronterar många av sina hjärnspöken och bryter sig loss får från tidigare dåligt välmående. Som med stor sannolikhet kan inspirera och stärka andra.

”Jag skrev den här låten för länge sedan om min kamp med min psykiska hälsa och hur jag på den tiden kände att det hindrade mig från att göra det jag ville göra med mitt liv.”

Áine Rose

Född och uppvuxen i Jersey, kommer Áine Rose Daly från en lång rad av musiker och kreativa familjemedlemmar. Ständigt omgiven av musik och konst har skådespelarkarriären på senare år blomstrat, detta efter att ha agerat i flera långfilmer och serier. Utanför sin skådespelarkarriär har Áine dock alltid bevarat sin kärlek till låtskrivande och anser att det är ett stort kreativt utlopp för henne själv. Något vi hör prov på i singeln Places som även bär med sig en färgstark och uttrycksfull video.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.