Efter att ha gjort sitt avtryck i skådespelarvärlden, och Amazon Prime -serien Hanna, stärker nu Áine Rose Daly sitt avtryck i musikvärlden när hon levererar den upplyftande singeln Places.

Följ på Apple Music

Skimrande lager av rika och euforiska stämmor blandas med en matchande stämningsfull produktion och skapar dynamisk och lyxig alternativ pop. Här känns det som att artisten konfronterar många av sina hjärnspöken och bryter sig loss får från tidigare dåligt välmående. Som med stor sannolikhet kan inspirera och stärka andra.

”Jag skrev den här låten för länge sedan om min kamp med min psykiska hälsa och hur jag på den tiden kände att det hindrade mig från att göra det jag ville göra med mitt liv.”

Áine Rose

Född och uppvuxen i Jersey, kommer Áine Rose Daly från en lång rad av musiker och kreativa familjemedlemmar. Ständigt omgiven av musik och konst har skådespelarkarriären på senare år blomstrat, detta efter att ha agerat i flera långfilmer och serier. Utanför sin skådespelarkarriär har Áine dock alltid bevarat sin kärlek till låtskrivande och anser att det är ett stort kreativt utlopp för henne själv. Något vi hör prov på i singeln Places som även bär med sig en färgstark och uttrycksfull video.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011