Ibland kan det vara svårt att lita på sina egna tankar och magkänsla. Oavsett hur mycket man försöker vara stark är ibland det enda man vill att bli omfamnad och tillsagd att allt kommer bli bra. Ensamheten blir som allra störst om vi inte vågar dela med oss av den, men samhällsklimatet bjuder inte alltid in till att killar i det här fallet ska dela med sig av sina absolut sårbaraste sidor. Vilket såklart är tragiskt, men sant. Artisten Jethro Tait sätter ord på detta i sin nya singel Will You Stay.

POPMUZIK LOVER 2

”Även om jag sjunger om psykiska problem ganska öppet i min musik, har jag fortfarande svårt att prata om det. De flesta dagar skäms jag verkligen över mig själv för att jag känner som jag gör. Mycket saker i mitt liv är bra. Jag har människor runt mig som jag älskar och som älskar mig. Jag lever ett välsignat och privilegierat liv. När du har alla dessa saker, hur förklarar du för någon att du känner dig ensam och malplacerad i den här världen? Det kan kännas som en trivial sak att ta upp det när man jämför det med de enorma strider som vissa människor där ute står inför. Will You Stay handlar om att hitta modet att be om stöd när du behöver det och be dem runt dig att hålla dig även i det mörkaste stunderna.”

Jethro Tait

Med innerlig och ärlig sång får vi en soul-fylld singel vars produktion andas R&B. Jethro Tait skapar sin egen kör med hjälp av lager på lager av stämmor. Där allting kokar ner till ett maffigt arrangemang som ljudmässigt är lyxigt och rörande att lyssna till. 

Jethro Tait är en singer-songwriter baserad i Johannesburg, Sydafrika. Efter att ha börjat spela gitarr vid 13 års ålder har han en grund i akustiska ljud, men sysslar även med elektronisk musik. Påverkad av Ed Sheeran, har han centrerat sig som en popartist med mycket tankar kring sitt lyriska innehåll. Som låtskrivare har Jethro ett gediget CV och har även varit medlem i pojkbandet FOUR. Det egna materialet har i skrivande stund blivit nominerat till bästa pop och sett stort support från radio. Will You Stay är en lysande låt med ett viktigt budskap, lyssna själv!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011