Brittiska Elise Palmer sjunger att hon kanske inte alltid beter sig som den ”kvinnliga stereotypen” och tar ofta för sig på ett sätt som tittas snett på. I singeln Man In Me rabblar hon upp kvinnliga måsten och mallar, men är tydlig med att säga att vi absolut inte ska leva upp till dessa. Istället omfamnar hon sina mer ”manliga” sidor och säger helt enkelt att det är mannen i henne som kommer fram ibland. Oavsett vad en identifierar sig som ämnar den här låten stärka människor. Den ger meningsfull text med riktigt catchy melodi. Produktionen landar åt det mer elektroniskt dragna pop-hållet och är fylld med lika mycket energi som Elises röst. 

Favoriter Apple Music

25 år gammal är Elise Palmer uppvuxen i South East London. Senaste singeln Baby Girl satta streaming-rekord för henne och förhoppningen är att nya singeln ska lyssnas på minst lika mycket. Artistens stämma har ljudit upp flertalet arenor runtom i hela London och hennes mångsidighet har möjliggjort att arbeta i en rad olika genrer. Man In Me lyssnar ni in här!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011