Souligt och funkigt, men främst en härligt positiv känsla. Det är det Tre bjuder oss på när de här släpper singeln Nytt fokus. Att ta nya tag i livet och försöka fokusera på det positiva istället för att lägga energi på det som just bara tar en massa energi.
Själv tyckte jag låten var riktigt skön och borde vara i samlingar av låtar som boostar dagen lite mer.

Skicka in din musik

Om singeln berättar trion för bloggen:

”Denna är skriven med lite glimten i ögat, inte helt seriös textmässigt, men det finns ändå något där. Man har nytt fokus. Man bryr sig inte så mycket om skitsaker. Man fattar vad som är viktigt i livet. Låten inspireras av en sån där känsla man kan ha ibland när man är påväg hem en helt vanlig vardag, och är på ovanligt bra humör. Allt känns enkelt. Allt känns bra. Man har nytt fokus!”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011