Det är dags för Theo Widmark att följa upp När stjärnorna faller ner från i somras med singeln Fulla på gatorna. En euforisk poplåt om att leva här och nu och bara vara lycklig. En låt som byggs upp med en pulserande känsla som bubblar av förväntan. Som att låten perfekt fångar den där pirriga känslan av att vara ung och leva för helgnätterna. När man kom hem i samband med att solen gick upp.

Favoriter Apple Music

Om låten berättar Theo för bloggen.

Låten handlar om att leva här och nu trots motgångar och medgångar. Att hitta lyckan även i det melankoliska och att det är okey att få glömma det som är tufft en stund och få vara glad och lyrisk där och då också!
Och mitt i allt det där kanske man hamnar eller hittar en annan väg eller riktning som tar en till en plats någonstans. 

Låten uppkom som en instrumental låt från början med slingan osv. Jag hade köpt en loppmaskin som jag lekte fram låten med. Sedan växte resten fram naturligt. 

Följ med Theo ut i Göteborgsnatten och lyssna på Fulla på gatorna här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.