Det är dags för Theo Widmark att följa upp När stjärnorna faller ner från i somras med singeln Fulla på gatorna. En euforisk poplåt om att leva här och nu och bara vara lycklig. En låt som byggs upp med en pulserande känsla som bubblar av förväntan. Som att låten perfekt fångar den där pirriga känslan av att vara ung och leva för helgnätterna. När man kom hem i samband med att solen gick upp.

Nordiska Favoriter

Om låten berättar Theo för bloggen.

Låten handlar om att leva här och nu trots motgångar och medgångar. Att hitta lyckan även i det melankoliska och att det är okey att få glömma det som är tufft en stund och få vara glad och lyrisk där och då också!
Och mitt i allt det där kanske man hamnar eller hittar en annan väg eller riktning som tar en till en plats någonstans. 

Låten uppkom som en instrumental låt från början med slingan osv. Jag hade köpt en loppmaskin som jag lekte fram låten med. Sedan växte resten fram naturligt. 

Följ med Theo ut i Göteborgsnatten och lyssna på Fulla på gatorna här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.