En av Sveriges absolut största och starkast lysande popgrupper är tillbaka för att inleda em ny era. Genom nya singeln Kyssa dig nu får vi återigen prov på deras briljans och klockrena svenska poprytmer. Till en avskalad produktion med trummor i baktakt sjunger Louise Lenartsson oss ur förra årets dystra tid och ger hopp om kärlek och nystart. Med sin klockrena stämma känner vi omedelbart igen den krispiga ljudbild som är estraden.

”Den här kvällen slår hela förra året, allt som varit svårt känns så enkelt just nu”

estraden

Jag diggar verkligen hur låten flirtar med sonaren fast vi nu helt klart befinner oss med ena foten i hösten. Det här är andra låten för 2021 sedan Sommarn är över . Men med tanke på termerna som levereras i aktuell singel, kanske inte riktigt gruppen är redo att leva upp till det påståendet. 

Med mer än 200 miljoner streams på sin katalog och över 500 dagar på Spotifys topplista så har bandet estraden befäst sig som en av Sveriges främsta hitleverantörer. Sensommaren 2020 släppte de sitt debutalbum Mellan hägg och syrén som belönades med en Grammis och P3-guldnominering. Nu är de alltså tillbaka och fortsätter imponera, här är Kyssa dig nu. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply