En av Sveriges absolut största och starkast lysande popgrupper är tillbaka för att inleda em ny era. Genom nya singeln Kyssa dig nu får vi återigen prov på deras briljans och klockrena svenska poprytmer. Till en avskalad produktion med trummor i baktakt sjunger Louise Lenartsson oss ur förra årets dystra tid och ger hopp om kärlek och nystart. Med sin klockrena stämma känner vi omedelbart igen den krispiga ljudbild som är estraden.

Favoriter Apple Music

”Den här kvällen slår hela förra året, allt som varit svårt känns så enkelt just nu”

estraden

Jag diggar verkligen hur låten flirtar med sonaren fast vi nu helt klart befinner oss med ena foten i hösten. Det här är andra låten för 2021 sedan Sommarn är över . Men med tanke på termerna som levereras i aktuell singel, kanske inte riktigt gruppen är redo att leva upp till det påståendet. 

Med mer än 200 miljoner streams på sin katalog och över 500 dagar på Spotifys topplista så har bandet estraden befäst sig som en av Sveriges främsta hitleverantörer. Sensommaren 2020 släppte de sitt debutalbum Mellan hägg och syrén som belönades med en Grammis och P3-guldnominering. Nu är de alltså tillbaka och fortsätter imponera, här är Kyssa dig nu. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011