Att älska sig själv kan för många vara en utmaning. Vissa nervärderar sig själva av olika anledningar, andra kan ha ett trauma som sträcker sig långt tillbaka i tiden som gör att de inte kan se på sig själva på ett bra sätt, utan istället mest känner skam. Just det, att hitta tillbaka till sig själv, är bakgrunden till Lollo Fälts nya singel Learning to love myself.

Favoriter Apple Music

Men singeln öppnar sångerskan upp om att våga möta sina rädslor från trauman i barndom och tonår för att äntligen komma ut i ljuset igen. I Lollos fall var det sexuella övergrepp och tonårsdepression som låg till grunden för år av ångest. Men med hjälp av terapi, spirituell medvetenhet och coaching har sångerskan vågat möta dessa minnen och behandlat dem.

Med sina nya låtar behandlar Lollo just dessa tankar. Om att se sig själv i annat ljus och älska sig själv, samt att våga öppna upp om psykisk ohälsa och de trauman som hon utsatts för.
Först ut av dessa är Learning to love myself som är en hyllning till alla som på något sätt kämpar för att älska sig själva med alla skavanker och läkta som oläkta sår.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011