Att älska sig själv kan för många vara en utmaning. Vissa nervärderar sig själva av olika anledningar, andra kan ha ett trauma som sträcker sig långt tillbaka i tiden som gör att de inte kan se på sig själva på ett bra sätt, utan istället mest känner skam. Just det, att hitta tillbaka till sig själv, är bakgrunden till Lollo Fälts nya singel Learning to love myself.

Men singeln öppnar sångerskan upp om att våga möta sina rädslor från trauman i barndom och tonår för att äntligen komma ut i ljuset igen. I Lollos fall var det sexuella övergrepp och tonårsdepression som låg till grunden för år av ångest. Men med hjälp av terapi, spirituell medvetenhet och coaching har sångerskan vågat möta dessa minnen och behandlat dem.

Med sina nya låtar behandlar Lollo just dessa tankar. Om att se sig själv i annat ljus och älska sig själv, samt att våga öppna upp om psykisk ohälsa och de trauman som hon utsatts för.
Först ut av dessa är Learning to love myself som är en hyllning till alla som på något sätt kämpar för att älska sig själva med alla skavanker och läkta som oläkta sår.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply