Kommersiell pop blandas med country och indie i Natalie Deans nya singel More Than This. Att växa upp och inse vilket ansvar som kommer med det, samt hur andra kan såra en är inte det mest fantastiska uppvaknandet. Men vad passar då bättre än att skriva av sig om detta i en låt. 

Apple Music Svensk Pop

More Than This är en coming-of-age-låt. Jag skrev den när jag var 17 på väg att bli vuxen. På den tiden var jag så kär i en kille som var 19. Han bestämde sig dock för att en relation var frö riskabel eftersom jag tekniskt sett fortfarande var minderårig. Det som är ironiskt är att jag just nu släpper låten, två år senare och det är han som har försökt få tillbaka mig i sitt liv. Det enda problemet för honom är att jag inte är intresserad längre. När folk säger om att det finns ”flera fiskar i havet” så har de utan tvekan rätt. Om bara yngre jag kunde insett det.” 

Natalie Dean

Natalie Dean briljerar i mid-tempot och den mysiga produktion som More Than This bär på. Den organiskt rotade produktionen passar hennes country-stämma perfekt och den bitterljuva underton som finns är slående. 

Efter år av att ha känt sig ohörd och objektifierad som kvinnlig artist i branschen har Natalie nu bestämt sig för att driva sin karriär själv för att få en större känsla av kontroll över sitt eget sound och artisteri. Något vi helt klart applåderar! Med sitt indie-inflytande och ärlig texter hoppas hon kunna vara en röst för sin generation. Hon omfamnar att ta upp tuffa ämnen och sprider ljus över mental hälsa och att övervinna rädslor. Artisten har även skrivit en bok där ingenting är off-limits eller tabu att prata om. Hon tror starkt på att tala sin sanning och finner att det är det som gör henne närmare sin publik. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.