Se Coldplay framföra den upplyftande låten My Universe tillsammans med BTS i en futuristisk värld där de framför låten på olika platser, men ändå tillsammans. Låten i sig har faktiskt blivit en av mina favoritlåtar med Coldplay och för den som gillar remixar så har Supernova dragit upp beatsen lite i låten.

Popmuzik Lover Patreon

My Universe är tagen från Coldplays kommande album Music Of The Spheres och är skriven tillsammans med producenterna Bill Rahko, Max Martin och Oscar Holter. Albumet i sig släpps den 15:e Oktober.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011