Olly Alexander och hans Years & Years har släppt ännu en singel från kommande albumet Night Call som släpps den 7:e Januari. Albumet i sig har ett helt fantatsikt omslag med Olly som sjöjungfru (eller mer sjöhunk kanske?). Temat med sagofigurer syns även i videon till Crave som precis släppts. Här får vi se sångaren som ett blått väsen i en skog omringad av andra varelser som på olika sätt förför honom. Videon verkligen osar av sex och åtrå. Inte en NSFW-video direkt, utan smakfullt gjort.
Olly berättar om låten:

Crave är ett lekfullt sätt att leva på den vansinniga sexuella energin som jag alltid har velat. Tidigare kände jag att jag har dominerats av destruktiva relationer, och jag kände att det skulle vara kul att vända upp och ner på det.”

I en ny intervju med Zane LoweApple Music berättar Olly om vilka som inspirerade honom med nya låten Crave:

”Vet du vilka som inspirerade mig i studion? ABBA. Du vet hur ABBA bara tar med dig på en resa? Och plötsligt kommer ett skifte eller en förändring i låten, och du känner bara “Åh, ta med mig”. Så ja, de är så speciella.”

Om kommande albumet Night Call berättar sångaren för Lowe:

”Jag ville verkligen gå in i den här tvistade fantasin. Crave är ett bra exempel på den här lite rubbade sexuella energin som blev lite av en musa, den här karaktären som jag har gått in i mycket vid olika tidpunkter, så det är egentligen hela skivan. Jag tror att det kanske är lite mer självsäkert än de tidigare albumen.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply