Olly Alexander och hans Years & Years har släppt ännu en singel från kommande albumet Night Call som släpps den 7:e Januari. Albumet i sig har ett helt fantatsikt omslag med Olly som sjöjungfru (eller mer sjöhunk kanske?). Temat med sagofigurer syns även i videon till Crave som precis släppts. Här får vi se sångaren som ett blått väsen i en skog omringad av andra varelser som på olika sätt förför honom. Videon verkligen osar av sex och åtrå. Inte en NSFW-video direkt, utan smakfullt gjort.
Olly berättar om låten:

Favoriter Apple Music

Crave är ett lekfullt sätt att leva på den vansinniga sexuella energin som jag alltid har velat. Tidigare kände jag att jag har dominerats av destruktiva relationer, och jag kände att det skulle vara kul att vända upp och ner på det.”

I en ny intervju med Zane LoweApple Music berättar Olly om vilka som inspirerade honom med nya låten Crave:

”Vet du vilka som inspirerade mig i studion? ABBA. Du vet hur ABBA bara tar med dig på en resa? Och plötsligt kommer ett skifte eller en förändring i låten, och du känner bara “Åh, ta med mig”. Så ja, de är så speciella.”

Om kommande albumet Night Call berättar sångaren för Lowe:

”Jag ville verkligen gå in i den här tvistade fantasin. Crave är ett bra exempel på den här lite rubbade sexuella energin som blev lite av en musa, den här karaktären som jag har gått in i mycket vid olika tidpunkter, så det är egentligen hela skivan. Jag tror att det kanske är lite mer självsäkert än de tidigare albumen.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011