Den evigt mystiska norska producenten Alan Walker inleder ett helt nytt kapitel i sin musikkarriär med nya singeln Paradise. Återigen samarbetar han med K-391, men bjuder även in svenska Boy In Space. Lekfulla synthar och en hårt dragen EDM-produktion ger oss en riktigt stark singel som flirtar mer med pop-rock och R&B-rytmer. Kanske är det just detta som också kommer vara signumet för den nya musiken? Eller så för Boy In Space in det sound som han står för i Walkers produktion och skapar en hybrid. Oavsett gillar jag hur verserna är så utpräglat pop-iga och refrängerna stenhård EDM.

POPMUZIK LOVER 2

I samband med släppet av Paradise genomförs även en kampanj tillsammans med PUBG Mobile där låten kommer presenteras inuti spelet. Tillhörande musikvideo som har premiär imorgon 15.00.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Covered PSB
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011