Matthew Ansell släppte nyligen albumet Slideshow. Ett album som likt de gamla diabilderna man såg på stor duk hemma är en resa ner för minnenas boulevard. Ett album med familjen och vännerna i fokus.
Den låt här som fångade mig helt var Half the man you are. En låt där sångaren hyllar sin far och allt han gjort för att inspirera honom igenom livet. Att om Ansell var hälften så mycket man som sin far är hade det räckt och blivit över.

Matthew själv är pastor och man kan absolut hitta en del familjevärderingar i texten, samt kopplingar till Gud som kanske krockar lite med en homosexuell icketroende person som mig. Men grunden av låten, att se upp till sina föräldrar och se den inspirationskälla de ändå är i ens liv är väldigt fint. Faktiskt blev det en låt som träffade rakt i hjärtat på mig, för texten är otroligt stark.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply