Matthew Ansell släppte nyligen albumet Slideshow. Ett album som likt de gamla diabilderna man såg på stor duk hemma är en resa ner för minnenas boulevard. Ett album med familjen och vännerna i fokus.
Den låt här som fångade mig helt var Half the man you are. En låt där sångaren hyllar sin far och allt han gjort för att inspirera honom igenom livet. Att om Ansell var hälften så mycket man som sin far är hade det räckt och blivit över.

Popmuzik Podcast

Matthew själv är pastor och man kan absolut hitta en del familjevärderingar i texten, samt kopplingar till Gud som kanske krockar lite med en homosexuell icketroende person som mig. Men grunden av låten, att se upp till sina föräldrar och se den inspirationskälla de ändå är i ens liv är väldigt fint. Faktiskt blev det en låt som träffade rakt i hjärtat på mig, för texten är otroligt stark.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011