Funkiga rytmer med en riktigt finurlig top-line är vad som möter mig i Be Your Man från Freedom Fry. Indierock-popen är slående stark och syntharna placerade längst fram i mixen. Beatet är väldigt mycket disco och inspirationen är helt klart 80-tal. Men bandet lyckas ändå balansera linjen mellan indie och discoinfluerad synth-pop väl. Låten i sig talar om att ständigt gå runt i ett delirium av förälskelsekänslor. Det är dansant och ackordföljden inspireras av brittisk nostalgi-pop. 

Nordiska Favoriter

Helt utan din vetskap har du säkert hört skapelserna från denna dua någonstans. Oavsett om det är på stan, medan du tar en kaffe, går ombord ett flyg, ser på TV, lyssnar på radion eller väntar i telefonen på kundtjänst. Så har denna gifta duon av franska Marie Seyrat och amerikanska Bruce Driscoll varit med och lagt sin hand på produktioner, mixar, masters och har även en växande katalog med över 250 originallåtar. Här ryms allt från känslomässiga folkballader till finurliga pop-bangers om zombies. De har en obestridlig förmåga att behärska tidlösa melodier oavsett genre och samarbetar idag med mängder av stora bolag men spelas även flitigt på radio. År 2016 kom första hitsingel Shaky Ground kanske är nya Be Your Man ännu en hit. Vad säger ni?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.