Till pulserande pop-synthar sjunger SHEARS om att följa sin magkänsla i singeln Face. Textmässigt är låten som ett brev till sig själv att huvudet faktiskt inte alltid har rätt, utan det oftast är så att sinnet försöker undanhålla sanningen som man inte vill höra.

Svensk Pop Apple Music

Öppningen är något dystopisk och distorsionen hård. Men bara sekunder därpå öppnas ett brett pop-landskap med mängder av lekfulla ljud upp. SHEARS röst är den klarast lysande stjärnan och rör sig klanderfritt mellan falsett och bröströst. De snygga röst-effekterna på ordet down skapar den där lilla extra touchen som gör att det går från tuggummipop till snygg fusion mellan elektoniskt och disco. 

Mäkta imponerad har den här artisten redan sålt ut turnéer och blivit höjd till skyarna av BBC radio för sin debut EP som släpptes förra året. Bara att hålla ett stadigt öga på SHEARS framöver för hennes musik lovar helt klart gott.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011