Med en härligt pulserande produktion följer Miinou upp singeln Without you som släpptes i Juli och är här aktuell med låten Tell me. En låt om när man känner att ett förhållande stagnerat och man känner att det inte ger så mycket eller händer något. Att våga gå vidare när det är dags och inte hålla kvar vid gamla vanor och känslor som sedan länge slocknat, och vad är då bättre att göra det till än en riktigt bra poplåt? Det kommer ge styrka i benen och swung i höfterna.

Nordiska Favoriter

Tell me är skriven av sångerskan tillsammans med Birk Frisk, Pontus Frisk och Johanna Heberlein. Du hör denna giva hit här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011