Rachel Fannan och Jacob Miller samarbetar här på singeln Sacred regard. En akustisk låt som handlar om en relation som aldrig blev av. Två personer som träffas över ett glas vin och skönt samtal som förvandlas till en natt ihop och sedan inget mer…

DOLBY ATMOS

Om singeln berättar Rachel:

”Ibland kommer jag på vad jag borde ha sagt vid tillfället månader senare när jag skriver en låt om personen eller situationen.
Sacred regard är den där blicken som faller över ditt ansikte när de andra inte ser, och du slås över hur vacker personen är.”

Jacob fortsätter:

”Mellan sångharmonierna, verb-redigerade gitarrtexturer och förlorade kärleksteman, stämmer den här låten mot element i låtskrivande och berättande som är svåra att hitta i vår tid.”

Så lyssna och njut av denna magiska kombination av stark låtskapande och sång medan du ser den avskalade och enkla musikvideon till låten här nedan. En ren njutning.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011