Rachel Fannan och Jacob Miller samarbetar här på singeln Sacred regard. En akustisk låt som handlar om en relation som aldrig blev av. Två personer som träffas över ett glas vin och skönt samtal som förvandlas till en natt ihop och sedan inget mer…

Om singeln berättar Rachel:

”Ibland kommer jag på vad jag borde ha sagt vid tillfället månader senare när jag skriver en låt om personen eller situationen.
Sacred regard är den där blicken som faller över ditt ansikte när de andra inte ser, och du slås över hur vacker personen är.”

Jacob fortsätter:

”Mellan sångharmonierna, verb-redigerade gitarrtexturer och förlorade kärleksteman, stämmer den här låten mot element i låtskrivande och berättande som är svåra att hitta i vår tid.”

Så lyssna och njut av denna magiska kombination av stark låtskapande och sång medan du ser den avskalade och enkla musikvideon till låten här nedan. En ren njutning.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply