Without you är faktiskt den första låt som Miinou själv varit med och skrivit. En låt som handlar om att gå vidare från en relation där den andre inte ger tillbaka lika mycket som man själv gör. Tillslut tröttnar man helt på situationen och bara ger upp personen i fråga. Att om hen inte uppskattar en, så finns det andra som kommer att göra det.
-Precis den inställningen man ska ha i en realtion.

POPMUZIK LOVER 2

Låten har Miinou skrivit tillsammans med Pontus och Birk Frisk och resultatat är en dramatisk och samtidigt skönt rytmisk poplåt med snygga stråkar.

Om att skriva låtar berättar sångerskan för bloggen:

”Jag tyckte mycket om att lära mig att bygga en låt och hur man skriver den och den ökade passionen för att skriva min egen musik i framtiden.”

Du hör denna potentiella hit här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011