Without you är faktiskt den första låt som Miinou själv varit med och skrivit. En låt som handlar om att gå vidare från en relation där den andre inte ger tillbaka lika mycket som man själv gör. Tillslut tröttnar man helt på situationen och bara ger upp personen i fråga. Att om hen inte uppskattar en, så finns det andra som kommer att göra det.
-Precis den inställningen man ska ha i en realtion.

Popmuzik Popcast

Låten har Miinou skrivit tillsammans med Pontus och Birk Frisk och resultatat är en dramatisk och samtidigt skönt rytmisk poplåt med snygga stråkar.

Om att skriva låtar berättar sångerskan för bloggen:

”Jag tyckte mycket om att lära mig att bygga en låt och hur man skriver den och den ökade passionen för att skriva min egen musik i framtiden.”

Du hör denna potentiella hit här i bloggen.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.