Producenten Gryffin avslutar en sommar fylld med spelningar genom att släppa den EDM-doftande Piece of Me med vår egen svenska Lova. Låten markerar den fjärde singeln från Gryffin i år och är i mina öron en riktigt smash-hit. Lovas röst är som klippt och skuren för produktionen och vi hör även producenten återanvända många av sina signaturljud från låtar som Baggage och Don’t Leave

Nordiska Favoriter

Piece of Me är en låt som jag förmodligen hade som roligast under inspelningen med det senaste året. När världen vände upp och ner och alla mina shower och resor slutade, längtade jag efter lite energi och att komma tillbaka till mitt liv. Den här låten gav mig den kicken av spänning jag behövde. Vi ville skapa en rolig, catchy, självförtroendehymn, och vi är så nöjda med hur den här låten blev.”

Melankoliskt, men också upplyftande är Piece of Me alltså ett försök att dra oss ur pandemins sviter och bjuda upp till dans och nätter på klubben. Jag vill i alla fall dans. Vad säger ni själva?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.