Producenten Gryffin avslutar en sommar fylld med spelningar genom att släppa den EDM-doftande Piece of Me med vår egen svenska Lova. Låten markerar den fjärde singeln från Gryffin i år och är i mina öron en riktigt smash-hit. Lovas röst är som klippt och skuren för produktionen och vi hör även producenten återanvända många av sina signaturljud från låtar som Baggage och Don’t Leave

DOLBY ATMOS

Piece of Me är en låt som jag förmodligen hade som roligast under inspelningen med det senaste året. När världen vände upp och ner och alla mina shower och resor slutade, längtade jag efter lite energi och att komma tillbaka till mitt liv. Den här låten gav mig den kicken av spänning jag behövde. Vi ville skapa en rolig, catchy, självförtroendehymn, och vi är så nöjda med hur den här låten blev.”

Melankoliskt, men också upplyftande är Piece of Me alltså ett försök att dra oss ur pandemins sviter och bjuda upp till dans och nätter på klubben. Jag vill i alla fall dans. Vad säger ni själva?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011