Danska Amea debuterar med den attityd-fyllda singeln Billion. Här drömmer hon stort om miljontals dollar, Gucci-sneakers och Ferraris. Absolut inget fel med att vara en diva och det känns helt klart som denna debuterande artist sätter prägeln för sitt artisteri med låten Billion. Det är tydligt att artisten aldrig fallit under jantelagen för här det en är det en storskalig hymn för alla som vill njuta av lyxliv som presenteras. Min filosofi är utan visioner kommer man ingen stans och den här artisten vill nå bortom alla begränsningar och visa vilken exceptionell låtskrivare och artist hon är. 

Popmuzik Podcast

Produktionen är lekfull och hämtar inspiration från 90 -talet R&B, både i visuell och rent ljud-mässig mening. I sann R&B anda finns det helt enkelt inget som heter för mycket och Billion faller helt klart därunder. Så dansa på bordet i stilettklackar i en tajt klänning medan du häller champagne över dina vänner och högljutt förklarar att du lätt kan betala räkningen, även om du är medveten om att dina pengar förmodligen kan spenderade på något annat. 

Orden, attityden och ljudbilden flirtar en hel del med dagens popstjärnor så som Ariana Grande och Zara Larsson. Amea lyckas faktiskt redan i första singeln skapa en mycket lovande internationellt ljudbild. Tonen och uttrycket är där så det ska bli spännande att se vad artisten har för kommande releaser. Tillåt dig nu att drömma bortom vardagens sysslor och ut ur det trista hamsterhjulet. Kliv istället in i en värld med rika fantasier, men kom ihåg att förbli grundad och se snarare detta som en låt att bli din bästa version av dig själv. Statushets känns väldigt ute. Ni hör Billion här. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011