Danska Amea debuterar med den attityd-fyllda singeln Billion. Här drömmer hon stort om miljontals dollar, Gucci-sneakers och Ferraris. Absolut inget fel med att vara en diva och det känns helt klart som denna debuterande artist sätter prägeln för sitt artisteri med låten Billion. Det är tydligt att artisten aldrig fallit under jantelagen för här det en är det en storskalig hymn för alla som vill njuta av lyxliv som presenteras. Min filosofi är utan visioner kommer man ingen stans och den här artisten vill nå bortom alla begränsningar och visa vilken exceptionell låtskrivare och artist hon är. 

Apple Music

Produktionen är lekfull och hämtar inspiration från 90 -talet R&B, både i visuell och rent ljud-mässig mening. I sann R&B anda finns det helt enkelt inget som heter för mycket och Billion faller helt klart därunder. Så dansa på bordet i stilettklackar i en tajt klänning medan du häller champagne över dina vänner och högljutt förklarar att du lätt kan betala räkningen, även om du är medveten om att dina pengar förmodligen kan spenderade på något annat. 

Orden, attityden och ljudbilden flirtar en hel del med dagens popstjärnor så som Ariana Grande och Zara Larsson. Amea lyckas faktiskt redan i första singeln skapa en mycket lovande internationellt ljudbild. Tonen och uttrycket är där så det ska bli spännande att se vad artisten har för kommande releaser. Tillåt dig nu att drömma bortom vardagens sysslor och ut ur det trista hamsterhjulet. Kliv istället in i en värld med rika fantasier, men kom ihåg att förbli grundad och se snarare detta som en låt att bli din bästa version av dig själv. Statushets känns väldigt ute. Ni hör Billion här. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.