Musikerna Elise Go och Pipo Fernandez för samman sina dynamiska stämmor i den akustiska pop-låten To Say Goodbye. Likt ledmotivet till ett romantiskt drama är singeln fängslande, vacker och känslosam. Den akustiska gitarren agerar ledstjärna men allteftersom presenterar sig mjuka trumslag, varma synthar och klaviatur som helt klart förhöjer stämningen. 

Skicka in din musik

”När Elise och jag skrev den här låten gick vi båda genom svåra långdistansrelationer. Den här låten är en kulmen av de ärliga känslor, med akustiska instrument, synthesizer och orkesterelement. Vi skrev den här låten redan när vi träffades första gången på Berklee College of Music, och under åratal av Skype -skrivsessioner, tusentals mil emellan oss, som strandade på en ö på grund av den globala pandemin är låten äntligen klart. ”

Det är tydligt att kärleken står i fokus här och i samklang med min känsla av att den här låten passar in i filmens värld. Har faktiskt Elises musik redan hörts i bland annat Disneys film Descendants 3.För att få fram den där lilla extra känslan av nostalgisk kärlek har duon åkt runt i LA och tagit polaroidfoton på några av sina favoritplatser. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011