Musikerna Elise Go och Pipo Fernandez för samman sina dynamiska stämmor i den akustiska pop-låten To Say Goodbye. Likt ledmotivet till ett romantiskt drama är singeln fängslande, vacker och känslosam. Den akustiska gitarren agerar ledstjärna men allteftersom presenterar sig mjuka trumslag, varma synthar och klaviatur som helt klart förhöjer stämningen. 

”När Elise och jag skrev den här låten gick vi båda genom svåra långdistansrelationer. Den här låten är en kulmen av de ärliga känslor, med akustiska instrument, synthesizer och orkesterelement. Vi skrev den här låten redan när vi träffades första gången på Berklee College of Music, och under åratal av Skype -skrivsessioner, tusentals mil emellan oss, som strandade på en ö på grund av den globala pandemin är låten äntligen klart. ”

Det är tydligt att kärleken står i fokus här och i samklang med min känsla av att den här låten passar in i filmens värld. Har faktiskt Elises musik redan hörts i bland annat Disneys film Descendants 3.För att få fram den där lilla extra känslan av nostalgisk kärlek har duon åkt runt i LA och tagit polaroidfoton på några av sina favoritplatser. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply