En anthem för alla tjejer, det är vad amerikanska Tanja Jeramaz ger oss i Lose Me. Låten bär på ett budskap om att stå stark i sig själv och omfamna sin egen sexualitet. I artistens egna tycke, är det den perfekta låten att göra sig iordning för en kväll ute med sina tjejkompisar till. Tempot är högt och beatet driver på med galloperande pukor i en jäkla fart. Vi hör Tanja sjunga om att hon är mer än bara en hemmafru och mamma. Hooken är omedelbar och står sig riktigt stark i pop-konkurrensen. Extra snyggt är viskningarna som kommer in i refrängerna och hur klanderlöst artistens röst går mellan falsett och bröströst. 

Följ på Apple Music

Nu mera bosatt i staden av änglar, vilket passande nog stämmer överens med singelns omslag. Satsar Tanja till hundra på musiken. Hennes rötter är i teater och musikal, men låtskrivandet har alltid fungerat som en form av terapi. Därav har hon skapat artisten Tanja Jeramaz som kombinerar pop med edgy femininet och texter som går att relatera till. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011