Att vi skyddar de vi älskar med allt vi har är nog inte ovanligt förekommande. Däremot att skriva en låt om det känns lite mer sällsynt. I det här fallet blir det alltså nästan dubbelt så starkt när Jordan Mericle sjunger om att med klinga och sköld passionerat försvara de hon älskar. I nya låten Sword and Shield får vi en kampsång för alla de som någonsin älskat och älskar. Likt Rachel Plattens megahit Fight Song får vi här ett omvänt scenario där man fightas för någon annan. Produktionen är relativt organiskt hållen med elgitarrer, riktiga trummor men också akustiskt piano och en del synth-inslag.

Nordiska Favoriter

Singer songwriter ut i fingerspetsarna är Jordan Mericle någon som kom i kontakt med musik genom Disney-klassiker och den ikoniska filmen The Bodyguard. Efter en tids tjat som liten blev Jordan tillslut satt i röstlektioner och tog extrakurser efter skolan från att hon gick i fjärde klass. Resten är historia och artisten har därefter spelat på stora scener, skrivit musik på diverse språk och spelat in i legendariska studios. Hennes nya musik är stärkande, ärlig och lovar en av de mest spännande erorna ur artistens långa karriär.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011