Att vi skyddar de vi älskar med allt vi har är nog inte ovanligt förekommande. Däremot att skriva en låt om det känns lite mer sällsynt. I det här fallet blir det alltså nästan dubbelt så starkt när Jordan Mericle sjunger om att med klinga och sköld passionerat försvara de hon älskar. I nya låten Sword and Shield får vi en kampsång för alla de som någonsin älskat och älskar. Likt Rachel Plattens megahit Fight Song får vi här ett omvänt scenario där man fightas för någon annan. Produktionen är relativt organiskt hållen med elgitarrer, riktiga trummor men också akustiskt piano och en del synth-inslag.

Popmuzik Popcast

Singer songwriter ut i fingerspetsarna är Jordan Mericle någon som kom i kontakt med musik genom Disney-klassiker och den ikoniska filmen The Bodyguard. Efter en tids tjat som liten blev Jordan tillslut satt i röstlektioner och tog extrakurser efter skolan från att hon gick i fjärde klass. Resten är historia och artisten har därefter spelat på stora scener, skrivit musik på diverse språk och spelat in i legendariska studios. Hennes nya musik är stärkande, ärlig och lovar en av de mest spännande erorna ur artistens långa karriär.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.