Bakom artistnamnet Major Kami hittar vi Camille Miller. Ursprungligen från Kanada, men numera baserad i Singapore.
2019 släppte hon EP:n Building Stream och nu är hon aktuell med låtarna Major Jones och Coco Dancing. Låtar som är tydligt färgade av ingen mindre än David Bowie och som sedan leder till ett helt album inspirerat av den ikoniska artisten, sammanställt av kollektivet DAMde8.

Apple Music Svensk Pop

Just Coco Dancing ger oss en skönt medryckande poplåt som handlar om karaktären Coco Schwab. En person som höll sig i bakgrunden samtidigt som hon hängav sig att stötta en artist. Det blir liksom en en mix av en bra poplåt som även blir en del i en större berättelse. Jag gillade känslan av låten och speciellt de snygga pianomelodierna.

För fans av Bowie är ju detta ett måste att upptäcka.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.