Bakom artistnamnet Major Kami hittar vi Camille Miller. Ursprungligen från Kanada, men numera baserad i Singapore.
2019 släppte hon EP:n Building Stream och nu är hon aktuell med låtarna Major Jones och Coco Dancing. Låtar som är tydligt färgade av ingen mindre än David Bowie och som sedan leder till ett helt album inspirerat av den ikoniska artisten, sammanställt av kollektivet DAMde8.

Nordiska Favoriter

Just Coco Dancing ger oss en skönt medryckande poplåt som handlar om karaktären Coco Schwab. En person som höll sig i bakgrunden samtidigt som hon hängav sig att stötta en artist. Det blir liksom en en mix av en bra poplåt som även blir en del i en större berättelse. Jag gillade känslan av låten och speciellt de snygga pianomelodierna.

För fans av Bowie är ju detta ett måste att upptäcka.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011