Artisten Soma imponerade med den medryckande singeln In the night som hon inledde sommaren med. Nu är det dag att gå in i hösten och det gör Soma med EP:n Make Me Human. Fem låtar som har teman som rör sig kring död och återfödelse och som är en hyllning inför våra fantastiska kroppar. De är upplyftande och rytmiska med en varm känsla i produktionen som skapar en nostalgisk känsla likt popmusiken på 80-talet.

Favoriter Apple Music

Fokusspåret från EP:n är det rytmiska titelspåret Make me human. Här blandar Soma in stråkar till det tunga, dramatiska beatet samtidigt som sångerskan sjunger om de utmaningar som vi alla står inför som människor.

Sångerskan berättar för bloggen:

”Det är ett rop efter att bli mött som en individuell människa med mänskliga behov samtidigt som man ställer frågan: Älskling, kan du se mig för vad jag är bortom min form, bortom min kropp och bortom mitt beteende? Med Make me human ställer jag också frågan: Hur kan vi vara en men två samtidigt? Hur kan vi vara densamma men samtidigt två olika?”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011