Artisten Soma imponerade med den medryckande singeln In the night som hon inledde sommaren med. Nu är det dag att gå in i hösten och det gör Soma med EP:n Make Me Human. Fem låtar som har teman som rör sig kring död och återfödelse och som är en hyllning inför våra fantastiska kroppar. De är upplyftande och rytmiska med en varm känsla i produktionen som skapar en nostalgisk känsla likt popmusiken på 80-talet.

Fokusspåret från EP:n är det rytmiska titelspåret Make me human. Här blandar Soma in stråkar till det tunga, dramatiska beatet samtidigt som sångerskan sjunger om de utmaningar som vi alla står inför som människor.

Sångerskan berättar för bloggen:

”Det är ett rop efter att bli mött som en individuell människa med mänskliga behov samtidigt som man ställer frågan: Älskling, kan du se mig för vad jag är bortom min form, bortom min kropp och bortom mitt beteende? Med Make me human ställer jag också frågan: Hur kan vi vara en men två samtidigt? Hur kan vi vara densamma men samtidigt två olika?”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.