Efter att ha släppt EP:n All Our Worries Are Poems pt.1 i början av sommaren är det nu dags för Andras Moe att släpa låtar inför uppföljaren som släpps i Oktober.
Först ut är singeln You to me. En låt som berättar en historia om osäkerhet; stunden då du inser att ett förhållande är på väg att ta slut och känslor som fruktan, sorg och frustration väcks till liv. Att du inte längre vet var personen står som alltid varit din stöttepelare och trygga punkt.

Svensk Pop

You to me inleds snyggt avskalat i still, med handklapp och gitarren som skapar rytm och arrangemang. Till det får vi Moes mjuka och emotionella stämma som gjort honom till en av de starkare singer songwriters vi har här i landet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.