Indiepop från popstaden Göteborg. Det är det som vi får av gruppen Odyssé som frontas av Philip Almqvist. Vi kunde ju höra singeln Evig är elden som inleder EP:n här i bloggen tidigare och nu är det dags för hela EP:n att släppas. Fem låtar allt som allt som handlar om förlorade vänskaper, alkoholism, rädslan för döden, uppväxten i Göteborg och kärleken.

Popmuzik Podcast

Ett av spåren som jag uppskattade väldigt mycket var När dina ögon öppnas igen. En låt som handlar om förlorad vänskap på grund av att man tappat bort sig själv. Att man inte inser värdet av något förrän man förlorat det och samtidigt är det en förhoppning om att hitta tillbaka till varandra.
Låten är den längsta på hela EP:n men både hur låten berättas och arrangemangets dynamik gör att den håller kvar vid en till långt efter de nästan fem och en halv minuter den pågår. Känns också som både låten och hela EP:n är något som skriker att få upplevas live. Så vi får hoppas att vi snart kan se Odyssé tillsammans med andra popvänner här i Göteborg.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.