Liam Payne gör en Justin Timberlake och ger oss snarlika vibbar som i soundtracket till familjefilmerna Trolls. Funkiga rytmer och disco-stråkar växlas med en härlig glädje och falsettsång från Payne. Låten agerar soundtrack till Disney-filmen Ron’s Gone Wrong och i Sunshine sjungs det rakt upp och ner om kärlek. Jag kan inte förstå att jag hittat mitt solsken hör vi artisten upprepade gånger sjunga.

Popmuzik Podcast

”Jag är ett så stort fan av Disney, så att få göra den här låten är verkligen en dröm som går i uppfyllelse.” 

Liam Payne

När låten i slutet kompletteras av blåsorkester och massa snygga stämmor är i alla fall jag såld. Låten vill endast förmedla sköna vibbar och det är exakt vad den lyckas göra. I tillägg till singeln kommer vi även få höra Liam Paynes röst i själva filmen, där han gör ett mindre gästframträdande. Videon har även premiär idag, men det är först klockan 18 ikväll, men vi släger väl med länken dit också om man vill kika in.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011