Norska pop-undret Sigrid fortsätter leverera starkt när vi får andra singeln Burning Bridges från kommande albumet. Precis som i förra singeln Mirror är de återigen lite disco-influenser, men såklart med en touch av hennes elektriska signatur-sound. Artisten ställer sig här frågande till om man kan älska någon som bara bränner broar. Och mycket riktigt vad hon kommer fram till är att oavsett hur mycket man försöker rädda någon så är det enda rätta att släppa taget och gå vidare. När sångerskan talar om låten säger hon att den inspirerats av en av de svåraste tiderna i hennes liv. 

Popmuzik Podcast

”Det är en låt som handlar om den punkten där du bara måste säga i ett förhållande; Vet du vad, låt oss bara avsluta det här! Det ögonblicket av att inse nu är det nog och man behöver en lång paus.”

Sigrid

Snyggt avvägt mellan de pulserande syntharna och massiva stråkarrangemangen får vi här ännu ett bevis på att Sigrid är framtiden inom pop. Samtidigt som Burning Bridges släpps passar även sångerskan på att meddela att hon 2022 ger sig ut på sin största turné någonsin. Vem ska försöka gå om den kommer till Sverige? 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011