Norska pop-undret Sigrid fortsätter leverera starkt när vi får andra singeln Burning Bridges från kommande albumet. Precis som i förra singeln Mirror är de återigen lite disco-influenser, men såklart med en touch av hennes elektriska signatur-sound. Artisten ställer sig här frågande till om man kan älska någon som bara bränner broar. Och mycket riktigt vad hon kommer fram till är att oavsett hur mycket man försöker rädda någon så är det enda rätta att släppa taget och gå vidare. När sångerskan talar om låten säger hon att den inspirerats av en av de svåraste tiderna i hennes liv. 

Popmuzik in Dolby Atmos

”Det är en låt som handlar om den punkten där du bara måste säga i ett förhållande; Vet du vad, låt oss bara avsluta det här! Det ögonblicket av att inse nu är det nog och man behöver en lång paus.”

Sigrid

Snyggt avvägt mellan de pulserande syntharna och massiva stråkarrangemangen får vi här ännu ett bevis på att Sigrid är framtiden inom pop. Samtidigt som Burning Bridges släpps passar även sångerskan på att meddela att hon 2022 ger sig ut på sin största turné någonsin. Vem ska försöka gå om den kommer till Sverige? 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.