Norska pop-undret Sigrid fortsätter leverera starkt när vi får andra singeln Burning Bridges från kommande albumet. Precis som i förra singeln Mirror är de återigen lite disco-influenser, men såklart med en touch av hennes elektriska signatur-sound. Artisten ställer sig här frågande till om man kan älska någon som bara bränner broar. Och mycket riktigt vad hon kommer fram till är att oavsett hur mycket man försöker rädda någon så är det enda rätta att släppa taget och gå vidare. När sångerskan talar om låten säger hon att den inspirerats av en av de svåraste tiderna i hennes liv. 

”Det är en låt som handlar om den punkten där du bara måste säga i ett förhållande; Vet du vad, låt oss bara avsluta det här! Det ögonblicket av att inse nu är det nog och man behöver en lång paus.”

Sigrid

Snyggt avvägt mellan de pulserande syntharna och massiva stråkarrangemangen får vi här ännu ett bevis på att Sigrid är framtiden inom pop. Samtidigt som Burning Bridges släpps passar även sångerskan på att meddela att hon 2022 ger sig ut på sin största turné någonsin. Vem ska försöka gå om den kommer till Sverige? 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply