Efter att ha blivit signad till Playground Music släppte Kristofer Greczula singeln Leaving you for another i våras. Nu är det dags för den fotogeniska artisten att kasta sig in i hösten med singeln Change it. En upplyftande och peppande låt om vikten av att våga förändra sitt liv. Det blir skönt medryckande och jag får lite Adam Lambert-vibbar över både låten och Kristofer. Pop, med en något rockig känsla och attityd, typ.

Texten beskriver en period när han själv hade hamnat i en svacka och inte tog hand om sig som han skulle. Något som resulterade i att han tappade rösten och fastnade i nattliga grubblerier.

Kristofer berättar:

”Jag insåg att jag behövde ta tag i mitt liv, så jag började träna och skapa andra rutiner och fick ordning på sömnen.
Change it kom till i syfte att lyfta och inspirera mig själv till förändring och jag hoppas att den kan ha motsvarande effekt på andra”

Musikvideon till Change it är regisserad av Nelson Elle där vi får följa en karaktär som verkligen skulle kunna behöva få lite rätsida på livet.
Så följ med på Kristofers förändring igenom att lyssna på låten här nedan. Vem vet, den kanske inspirerar även dig att göra förändringar i ditt liv.

David Bay, som nyligen släppte den lysande nu-disco-covern av Joy Divisions Love will tear us apart, har remixat Change it till en funkig disco-version. Riktigt skön och lekfull remix måste jag säga. Om remixen berättar Bay för bloggen:

”Kristofer Greczula påminde mig mycket om min tid på turné med The 1975. Jag älskar hur han sjunger och jag ville göra en version av hans låt med en modern 80-tals-disco-vibe. Det var riktigt roligt, och jag hoppas att ni alla njuter av det till fullo.”

Så dansa loss till denna remix här nedan. Det är det absolut bästa soundtracket för uppladdningen inför helgen.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply