Det var efter att artisten Myles flickvän gjort slut med honom för drygt ett år sedan som han skrev nya låten Hold Me till henne. När den väl publicerades på sociala medier möttes artisten av otaliga dm:s från personer som kunde förlika sig med känslan av att inte riktigt kunna släppa taget om något. Sedan plötslig en kväll ringde Myles ex-flickvän och sa att hon kände exakt samma sak som honom. Strax därpå började de två träffa varandra igen, men den pockande känslan av att de vuxit i från varandra blev allt tydligare. Gnistan de båda hade känt vid 15-års ålder var plötsligt borta och allt hade blivit betydligt mer komplicerat. 

Popmuzik Lover Patreon

För mig betyder Hold Me att hålla fast vid de vackra minnena från den tiden med min flickvän. För mig är det min första kärlek. Och även om vi skilts år så är det viktigaste att relationen var något vackert!

Myle

Akustisk gitarr och piano guidar oss igenom denna power-ballad som i refrängerna exploderar ut i galloperande arenapop. Men sin självklara röst och starka refräng imponerar Mylie starkt. Att vi därtill får gospelkörer är ju inget annat än briljant och precis det där lilla extra som gör låten minnesvärd. Oklanderligt pendlar artisten mellan bröströst och falsett och jag kan inget annat än sitt med och digga till denna nostalgiska låt om kärlek. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Covered PSB
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011