Det var efter att artisten Myles flickvän gjort slut med honom för drygt ett år sedan som han skrev nya låten Hold Me till henne. När den väl publicerades på sociala medier möttes artisten av otaliga dm:s från personer som kunde förlika sig med känslan av att inte riktigt kunna släppa taget om något. Sedan plötslig en kväll ringde Myles ex-flickvän och sa att hon kände exakt samma sak som honom. Strax därpå började de två träffa varandra igen, men den pockande känslan av att de vuxit i från varandra blev allt tydligare. Gnistan de båda hade känt vid 15-års ålder var plötsligt borta och allt hade blivit betydligt mer komplicerat. 

För mig betyder Hold Me att hålla fast vid de vackra minnena från den tiden med min flickvän. För mig är det min första kärlek. Och även om vi skilts år så är det viktigaste att relationen var något vackert!

Myle

Akustisk gitarr och piano guidar oss igenom denna power-ballad som i refrängerna exploderar ut i galloperande arenapop. Men sin självklara röst och starka refräng imponerar Mylie starkt. Att vi därtill får gospelkörer är ju inget annat än briljant och precis det där lilla extra som gör låten minnesvärd. Oklanderligt pendlar artisten mellan bröströst och falsett och jag kan inget annat än sitt med och digga till denna nostalgiska låt om kärlek. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply