Tvivel om sin egen förmåga i en kärleksrelation. Det är vad Kanadensiska Colleen Dauncey sjunger om i nya singeln Gotaway. Hur konstigt det än låter kan kärleken ibland utöva en skev makt över en. I Gotaway hör vi Colleen sjunga om att hon inte tror att hon förtjänar kärleken från någon annan och orar sig att den där speciella personen ska inse hennes brister och försvinna. Till en upplyftande produktion får vi melankolisk och känslomässigt stark text. 

”Gotaway är en låt om en sommarförälskelse med ett djupare budskap om att övervinna självtvivel och bekämpa instinkten för att sabotera de goda relationer som vi tycker att vi inte förtjänar. Det är en påminnelse till mig själv, och alla andra som behöver höra det, att vi inte ska ducka för de stora känslorna när de gör sig påminda. Även om det kan vara svårt att öppna sig och acceptera kärlek, måste vi berätta för varandra hur vi känner innan det är för sent – livet är dyrbart och vackert och avsett att delas! ”

Colleen Dauncey

Denna begåvade multiinstrumentalist har gjort sig ett namn för att göra egna loopar av sin instrumentering vid liveframträdande. Med tio år i bagaget som låtskrivare och artist har Colleen Dauncey likt många andra spenderat det senaste året på hemmaplan och uppträtt live framför kameran. Något som dock visat sig vara framgångsrikt då artisten vuxit sin fan-base rejält. Lock-down resulterade förutom hemma-spelningar i en kommande EP där råa känslor och ärlighet står i fokus. Nu får vi andra singeln Gotaway.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply