Den överlägset mest känslomässigt och relokerbara berättelsen Jacob Lee släppt de senaste åren. Så rubriceras artistens sin nya singel Don’t Forget Me och jag kan inte annat än hålla med. Här får vi en hymn som talar till dem som någonsin känt sig irrelevanta, deprimerade eller ovärdiga. Sångaren ämnar här inspirera och styrka andra då låten är framställd som ett metaforiskt brev till hans far, mamma, bror, fru och dotter. I texten hör vi hur Jacob beskriver sin sorg när han insåg att hans instabila känslor har isolerat honom från alla han älskar. 

Popmuzik Lover Patreon

Vackra stämmor och en akustisk gitarr går en lång väg i låten Don’t Forget Me. Som sångare och låtskrivare har Jacob Lee stramats över hundra miljoner gånger utan något stort skivbolag eller PR-bolag i ryggen. Han är en av de mest streamade artisterna i Australien och han är läns för exakt det vi får i nya singeln, nämligen känslomässigt djup, ärlighet och starka melodier. Med en uppkommande EP är detta ett smakprov från vad som komma ska. Ni hör Don’t Forget Me här. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011