Men vilken sommarhit detta var ändå.
Sigala och Manovski har dammat av klassikern Club Tropicana med Wham! för att ge oss en perfekt mix av nytt och nostalgiskt för dansgolven. Det är tropiska sommarnätter formad till en låt och denna vill jag ju inte göra annat än att dansa till.

Skicka in din musik

Låten släpps i samband med att duon Wham! firar 40 år sedan de släppte debutalbumet Fantastic. Både det albumet och uppföljaren Make It Big finns nu med härlig mix i Dolby Atmos att lyssna på om du har Apple Music. Även Club Tropicana (Balearic breeze remix) släpptes i Dolby Atmos, så det är självklart den mixen du ska lyssna på.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011