Foto: Petorovsky

Det börjar dra ihop sig. Den 13:e Oktober släpper Thomas Stenström sitt sjätte album. Superlativ 97 heter det. Först ut från det albumet var Andas in andas ut som släpptes i våras. Nu är det dags för singel nummer två; den vemodiga och samtidigt hoppfulla Solen.

DOLBY ATMOS

Det är snygg pop som inleds med dramatiska stråkar som sätter stämningen innan de mjuka gitarrerna kommer in och låten sparkar igång. Arrangemanget här andas tidlös pop. Stark melodi och en perfekt refräng att sjunga med i en ljummen sommarkväll (kanske nästa år?).

Om singeln berättar Stenström:

”Låten handlar om nån slags stress att skynda sig att leva innan det är försent. Stunden efter man precis har kommit förbi något jobbigt. Man når någon slags strike of consciousness när man är vaken i stunden och kan se vad som är viktigt. Ovanligt, i alla fall för min del.”

Solen är skriven av Stenström tillsammans med Isak Friberg, Axel Algmark och Jonathan Magnussen.

Thomas Stenström

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011