Det är väl ganska säkert å säga att Anna Bergendahl blivit den folkkära artisten med unik röst. Hon har gått från klarhet till klarhet och de senaste två gångerna i Melodifestivalen har stärkt hennes grymma cross-over mellan pop och country. Nu släpper hon nya singeln Grain Of Trust. En stark poplåt med text som handlar om att försöka se ett ljus i mörkret. Tillsammans med sin röst och Peter Kvints fina produktion ger Anna oss här en låt full av hopp som hon tillägnar alla som har oroat sig över nära och kära under det senaste året.

Svensk Pop Apple Music

”Jag märker mer och mer att mitt låtskrivande blir ett sätt för mig att bearbeta allt tufft man går igenom i ett liv. Grain of Trust är skriven av mig och Peter Kvint och handlar om att äntligen få samlas igen, familj och vänner, efter en lång tid ifrån varandra. Flera i min familj har drabbats av cancersjukdom, och vi har som alla andra inte kunnat träffas på grund av viruset. På väg in till studion pratade jag med en familjemedlem som drabbats av en graviditetskomplikation, och just den dagen var det lite svårt för henne att se ljuset. Så jag skrev en pepplåt till henne, till min familj och till alla som oroar sig över nära och kära i denna tid. Om att ljuset kommer, om att bättre tider kommer. Om vi bara håller fast vid det där sandkornet av hopp.”

Anna Bergendahl

Hoppfullhet guidar alltså vägen i nya låten som bär på en organisk produktion med duktiga musiker på trummor, violin, cello och stråkarrangemang av Peter Kvint och Mattias Bylund

Under det senaste året har Anna Bergendahl hållit sig bakom kulisserna där hon skrivit ny musik och läst ytterligare ett år på läkarlinjen. Både musikalisk talang och intellekt, vi ser henne på måndag på Lotta på Liseberg och det känns ganska givet att den här låten spelas. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011