Lidingöbaserade Tjuvjakt är återigen tillbaka för att ge oss en hit. Den här gången har bandet skruvat ner tempot och ger oss den vackert avskalade och rörande singeln För evigt. Först trodde jag faktiskt att Daniel Adams-Ray hade ett finger med i spelet på grund av melodin och gospelkören, men där gick jag bet. Innan sommaren kom Vaskar mina tårar som var en personlig favorit. Med nya släppet får vi dock se en helt annan sida av Tjuvjakt och jag gillar det starkt. 

Låten För evigt handlar om att förlora sin kärlek men att fortsätta leva för hoppet om försoning. Vi skrev låten en morgon, tillsammans i en stuga utanför Enköping. Vi insåg i stunden att det för dynamikens skull vore kul att låta var och en av oss få varsin refräng – något vi inte gjort tidigare,

Arvid Lundquist

Bandet startades 2012 och består idag av Olle Grafström, Arvid Lundquist, Kid Eriksson, Jesper Swärd och Fredrik ”Woodz” Eriksson. Om någon missat det så är bandet ett av Sveriges mest kreativa och mångfacetterade hiphopakter och har bland annat vunnit GAFFA-priset ”Årets Genombrott” och erhållit flertalet nomineringar i P3 Guld och Grammis. Kanske kan vi förvänta oss ett nytt album redan i höst? Oavsett lyssnar vi nu in den soul-inspirerade För evigt med sina vackra stråkarrangemang, körer och melankoliska vibe.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply