Lidingöbaserade Tjuvjakt är återigen tillbaka för att ge oss en hit. Den här gången har bandet skruvat ner tempot och ger oss den vackert avskalade och rörande singeln För evigt. Först trodde jag faktiskt att Daniel Adams-Ray hade ett finger med i spelet på grund av melodin och gospelkören, men där gick jag bet. Innan sommaren kom Vaskar mina tårar som var en personlig favorit. Med nya släppet får vi dock se en helt annan sida av Tjuvjakt och jag gillar det starkt. 

Popmuzik Lover Patreon

Låten För evigt handlar om att förlora sin kärlek men att fortsätta leva för hoppet om försoning. Vi skrev låten en morgon, tillsammans i en stuga utanför Enköping. Vi insåg i stunden att det för dynamikens skull vore kul att låta var och en av oss få varsin refräng – något vi inte gjort tidigare,

Arvid Lundquist

Bandet startades 2012 och består idag av Olle Grafström, Arvid Lundquist, Kid Eriksson, Jesper Swärd och Fredrik ”Woodz” Eriksson. Om någon missat det så är bandet ett av Sveriges mest kreativa och mångfacetterade hiphopakter och har bland annat vunnit GAFFA-priset ”Årets Genombrott” och erhållit flertalet nomineringar i P3 Guld och Grammis. Kanske kan vi förvänta oss ett nytt album redan i höst? Oavsett lyssnar vi nu in den soul-inspirerade För evigt med sina vackra stråkarrangemang, körer och melankoliska vibe.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011