Artisten att hålla ögonen på, det är Aron Blom det. Redan flitigt spelad på radio i Tyskland och Sverige samt hyllad i USA återvänder han nu med egenproducerade singeln Minute. Jag kan verkligen förstå hypen, artisten har en röst som omedelbart engagerar och bär på det där alldeles unika ID:t. Låten talar om förhållandet mellan logik och kärlek och den är tagen från artistens kommande EP som släpps i oktober. 

Favoriter Apple Music

”- Jag kan vara rätt rationell och pragmatisk när det kommer till förhållanden, funkar det så funkar det. Det funkar i teorin, ibland inte alls. Ibland kastad logiken helt åt sidan och man greppar maniskt efter dom få små smulor man kommer åt. Det här är första gången jag bestämt mig för att producera låten själv, och världen jag försökt dyka in i är den där pulserande men ångestladdade känslan av att inte riktigt nå upp till vattenytan.”

Skriven tillsammans med Fabian Strandberg och Melanie Mohlkert, är detta första gången Aron valt att producera själv. Sommaren har spenderats på Fårö, där han tillsammans med Theo Kylin arrangerat konserter med gästartister och vänner som bl.a. JUNG, Noak Hellsing och Daniela Rathana. 

Nya låten är skör men samtidigt ärlig och berör. Texten vittnar om olycklig kärlek och produktionen är relativt sparsmakad men den akustiska viben är exakt det som kompletterar låten bäst. Det känns intimt och passar sig troligtvis ännu bättre live. 

Med flera Skandinaviska hits i bagaget som låtskrivare är Aron ingen nybörjare på musikscenen. Artisten har haft musik runt sig hela livet och hans mamma är låtskrivare och sångerska och pappa gitarrist i Weeping Willows. Ni hör nya Minute här.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011