Artisten att hålla ögonen på, det är Aron Blom det. Redan flitigt spelad på radio i Tyskland och Sverige samt hyllad i USA återvänder han nu med egenproducerade singeln Minute. Jag kan verkligen förstå hypen, artisten har en röst som omedelbart engagerar och bär på det där alldeles unika ID:t. Låten talar om förhållandet mellan logik och kärlek och den är tagen från artistens kommande EP som släpps i oktober. 

”- Jag kan vara rätt rationell och pragmatisk när det kommer till förhållanden, funkar det så funkar det. Det funkar i teorin, ibland inte alls. Ibland kastad logiken helt åt sidan och man greppar maniskt efter dom få små smulor man kommer åt. Det här är första gången jag bestämt mig för att producera låten själv, och världen jag försökt dyka in i är den där pulserande men ångestladdade känslan av att inte riktigt nå upp till vattenytan.”

Skriven tillsammans med Fabian Strandberg och Melanie Mohlkert, är detta första gången Aron valt att producera själv. Sommaren har spenderats på Fårö, där han tillsammans med Theo Kylin arrangerat konserter med gästartister och vänner som bl.a. JUNG, Noak Hellsing och Daniela Rathana. 

Nya låten är skör men samtidigt ärlig och berör. Texten vittnar om olycklig kärlek och produktionen är relativt sparsmakad men den akustiska viben är exakt det som kompletterar låten bäst. Det känns intimt och passar sig troligtvis ännu bättre live. 

Med flera Skandinaviska hits i bagaget som låtskrivare är Aron ingen nybörjare på musikscenen. Artisten har haft musik runt sig hela livet och hans mamma är låtskrivare och sångerska och pappa gitarrist i Weeping Willows. Ni hör nya Minute här.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply