Får det lov att lite varm och funkig pop? Det är precis det vi får när RMK & Toppen släpper singeln Läget då? Den där avslappnande känslan om att vara en levande människa i en komplex värld.

Skicka in din musik

Här är det motgångarna och de små problemen i livet som kanske inte gör livet på topp. Men samtidigt att ta det lite med en klackspark och faktiskt ha det bra.
RMK berättar: ”För oss är Läget då? en påminnelse om tillåta sig själv att njuta av livet trots att skorna skaver” 
Exakt, så vi gjorde en låt om det. Den är nice! Lyssna på den!”, tillägger Toppen.

Resultatet är riktigt bra svensk pop som känns lite som en blandning av Danny Saucedo och Orup, vilket jag så klart uppskattade en massa. För hade Orup varit 20-något och släppte musik idag så hade det definitivt låtit såhär.

Så låt problemen vänta och njut av RMK & Toppens smittsamt positiva poplåt här i bloggen. Jag blir i alla fall helt lycklig av detta.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011