Clara Klingenström fick sitt stora genombrott i årets Melodifestival med låten Behöver inte dig idag som därefter blivit en enorm radiohit. Nu är hon tillbaka med den personliga låten Liv på årsdagen av sin pappas bortgång.

“Den 13 augusti 2020 dog min pappa. När jag var barn var min pappa min bästa vän. Under mina tonår utvecklade pappa ett alkoholmissbruk som gjorde att jag tillslut valde att bryta kontakten med honom när jag var 14 år. Efter det försökte jag förtränga honom och oss vilket gjorde att jag mådde väldigt dåligt. När jag fick beskedet att pappa låg på intensivvårdsavdelningen på Visby lasarett valde jag att träffa honom igen. Vi grät tillsammans, försonades och fick ett otroligt fint avslut som varit livsavgörande för mig. Efter att jag hade mött pappa såg jag mig i spegeln och kunde då se både pappa och mamma i mig. Jag blev hel igen. När jag skrev låten så blundade jag och säg pappa framför mig, som om att jag pratade med honom. Låten är till pappa men också till mig och mina syskon. Vi som ska leva vidare efter att någon nära har dött.’’

Clara Klingenström

Rörande och innerligt sjunger artisten till sin bortgångna pappa. Produktionen följer samma spår som mello-låten och på låtskrivarlistan hittar vi förutom artisten själv även David Lindgren och Zacharias. Produktionen är gjord av Johan Lindbrandt. I höst åker artisten ut på Sverigeturné och vi kan nog vänta oss mer musik framöver. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply