Lizzo och Cardi B åkallar grekisk mytologi och ser ut som två gudinnor i videon till singeln Rumours. Egentligen är låten Lizzos och artisten passar här på att presenter en ny era i sin karriär, men det skadar inte att ta hjälp av världens största kvinnliga rappare eller hur? Cardi B visar stolt upp sin mammamage och de båda power-kvinnorna sjunger att alla rykten är sanna, medan de rabblar upp diverse gossip. Låten skrevs i Februari och började som ett skämt där de båda skojade om all negativ press som omringar dem. Efter timmar av viskande och små-snuskiga konversationer föddes låten Rumours. 

Popmuzik Podcast

Med tanke på vilka egon som omringar båda dessa artister är det inte mer än rätt att videon porträtterar dem som guldbeklädda gudar. Produktionen är i sann Lizzo-anda och rymmer allt från trumpeter, catchiga fraser till en stor mängd R&B och lekfullhet. Ingen kvinnlig artist agerar större förebild för plus-size kvinnor världen runt som Lizzo och hennes självförtroende är en fröjd att bevittna. Vem hörde inte stärkande Truth Hurts, Good As Hell eller Juice från hennes hyllade album Cuz I Love You. Ska bli spännande att se hur artisten tar sig an nästa era. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011