Lite indie, lite punk och lite syntar i ett och samma band? Det låter väl inte helt fel! Det är trion Years of the Modern som funnit denna unika kombination och ger oss nu låten Aerosol. Här sjunger de om en relation som snabbt eskalerar och blir något helt annat än vad det från början var. 

Skicka in din musik

”Inspirationen till låten kom från bilden av en aerosolburk som sprayades nära en låga. Vi relaterade det till ett förhållande som växer ur din kontroll – det var tänkt att vara något platoniskt men på något sätt gick det ur styr och verkliga känslor blev inblandade. Då är du kvar och vet inte hur du ska hantera det, speciellt om du kände dig oförberedd på en riktigt relation.” 

Years of the Modern

Att stanna för länge eller inte våga säga vad man faktiskt tycker om någon annan, känns som många kan relatera till. Men att göra en produktion som blandar krispiga ljud syntljud med punchy trummor det är inte alla som kan, och det gör Years of the Modern utmärkt!

På sång finner vi Amanda Lyn Parker, gitarr Jason Edonel och keyboard Lauren Leprich. Med olika musikalisk bakgrund skapar de något alldeles eget ihop. Hör Aerosol här. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011