Lite indie, lite punk och lite syntar i ett och samma band? Det låter väl inte helt fel! Det är trion Years of the Modern som funnit denna unika kombination och ger oss nu låten Aerosol. Här sjunger de om en relation som snabbt eskalerar och blir något helt annat än vad det från början var. 

Favoriter Apple Music

”Inspirationen till låten kom från bilden av en aerosolburk som sprayades nära en låga. Vi relaterade det till ett förhållande som växer ur din kontroll – det var tänkt att vara något platoniskt men på något sätt gick det ur styr och verkliga känslor blev inblandade. Då är du kvar och vet inte hur du ska hantera det, speciellt om du kände dig oförberedd på en riktigt relation.” 

Years of the Modern

Att stanna för länge eller inte våga säga vad man faktiskt tycker om någon annan, känns som många kan relatera till. Men att göra en produktion som blandar krispiga ljud syntljud med punchy trummor det är inte alla som kan, och det gör Years of the Modern utmärkt!

På sång finner vi Amanda Lyn Parker, gitarr Jason Edonel och keyboard Lauren Leprich. Med olika musikalisk bakgrund skapar de något alldeles eget ihop. Hör Aerosol här. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.