Lite indie, lite punk och lite syntar i ett och samma band? Det låter väl inte helt fel! Det är trion Years of the Modern som funnit denna unika kombination och ger oss nu låten Aerosol. Här sjunger de om en relation som snabbt eskalerar och blir något helt annat än vad det från början var. 

”Inspirationen till låten kom från bilden av en aerosolburk som sprayades nära en låga. Vi relaterade det till ett förhållande som växer ur din kontroll – det var tänkt att vara något platoniskt men på något sätt gick det ur styr och verkliga känslor blev inblandade. Då är du kvar och vet inte hur du ska hantera det, speciellt om du kände dig oförberedd på en riktigt relation.” 

Years of the Modern

Att stanna för länge eller inte våga säga vad man faktiskt tycker om någon annan, känns som många kan relatera till. Men att göra en produktion som blandar krispiga ljud syntljud med punchy trummor det är inte alla som kan, och det gör Years of the Modern utmärkt!

På sång finner vi Amanda Lyn Parker, gitarr Jason Edonel och keyboard Lauren Leprich. Med olika musikalisk bakgrund skapar de något alldeles eget ihop. Hör Aerosol här. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply