Efter att Good Day släpptes i Mars återvänder nu MacKenzie Bourg med den emotionella singeln Butterflies. Sist Popmuzik skrev om hans musik sa vi ”Ukuleledriven komersiell pop som är upplyftande, omedelbart medryckande och lovar hopp inför framtiden.” Det är lite på samma spår artisten fortsätter här och ger oss starkt akustiskt driven pop som vilar på en moder produktion. Låten talar om en relation som har förlorat sin gnista och MacKenzie tilläger: 

Favoriter Apple Music

”Vi ville bara skriva en låt om att känna att du ger allt du har till ett förhållande och i slutändan känner personen bara inte samma sak längre. ”

Med sin närvaro och nerv i tonen fortsätter artisten att leverera relaterbara texter och visar på artistisk utveckling från tidigare singeln. 

”Jag vill fortfarande vara den akustiska sångaren och låtskrivaren som alla känner mig som, men med några Perks of Being a Wallflower-kryddor i musiken. Jag har dykt in i loop-gallerierna under karantänen och älskar verkligen vart det har tagit mig.”

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.