Efter att Good Day släpptes i Mars återvänder nu MacKenzie Bourg med den emotionella singeln Butterflies. Sist Popmuzik skrev om hans musik sa vi ”Ukuleledriven komersiell pop som är upplyftande, omedelbart medryckande och lovar hopp inför framtiden.” Det är lite på samma spår artisten fortsätter här och ger oss starkt akustiskt driven pop som vilar på en moder produktion. Låten talar om en relation som har förlorat sin gnista och MacKenzie tilläger: 

Popmuzik Podcast

”Vi ville bara skriva en låt om att känna att du ger allt du har till ett förhållande och i slutändan känner personen bara inte samma sak längre. ”

Med sin närvaro och nerv i tonen fortsätter artisten att leverera relaterbara texter och visar på artistisk utveckling från tidigare singeln. 

”Jag vill fortfarande vara den akustiska sångaren och låtskrivaren som alla känner mig som, men med några Perks of Being a Wallflower-kryddor i musiken. Jag har dykt in i loop-gallerierna under karantänen och älskar verkligen vart det har tagit mig.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011