Peter Strand är en singer-songwriter från Helsingborg. Men inspiration av akter som Chris Martin i Coldplay, The Beatles, Taylor Swift och Oasis för att nämna några. Sedan debuten 2020 har Peter släppt 10 singlar där en del även varit samarbete med andra artister. Den 10:e ut är just Revolutionize som du kan lyssna på här.

En skönt medryckande poplåt som byggs upp från ett inledande mer avskalat gitarrspel som sedan byggs på med ett skönt nästan dansant beat. Så arrangemanget av låten och känslan känns väldigt hitvänligt och lättillgängligt, vilket jag såklart uppskattade. För bra poplåtar ska ju vara enkla och ögonblickliga.

Revolutionize är en låt om att komma tillbaka till verkligheten efter att ha levt i sin lilla bubbla. Om att övervinna svårigheter i livet, att få en ny chans och förändra sitt liv till det bättre. Så med det en hoppfull och peppande låt. Vilket också känns som något man aldrig kan får för mycket av.
Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply