Peter Strand är en singer-songwriter från Helsingborg. Men inspiration av akter som Chris Martin i Coldplay, The Beatles, Taylor Swift och Oasis för att nämna några. Sedan debuten 2020 har Peter släppt 10 singlar där en del även varit samarbete med andra artister. Den 10:e ut är just Revolutionize som du kan lyssna på här.

Svensk Pop Apple Music

En skönt medryckande poplåt som byggs upp från ett inledande mer avskalat gitarrspel som sedan byggs på med ett skönt nästan dansant beat. Så arrangemanget av låten och känslan känns väldigt hitvänligt och lättillgängligt, vilket jag såklart uppskattade. För bra poplåtar ska ju vara enkla och ögonblickliga.

Revolutionize är en låt om att komma tillbaka till verkligheten efter att ha levt i sin lilla bubbla. Om att övervinna svårigheter i livet, att få en ny chans och förändra sitt liv till det bättre. Så med det en hoppfull och peppande låt. Vilket också känns som något man aldrig kan får för mycket av.
Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011