Isak Skoglund är en singer-songwriter från Stockholm som bland annat varit medlem i det psykedeliska rockbandet Blakk Fungus samt att han varit gitarrist åt andra artister, däribland Henrik Eklund och Elias Elffors Elfström. Nu är det dock dags för Isak att släppa musik under egen flagg. Som Green Suburban är han nu aktuell med debut-EP:n I. En samling låtar om tro och tvivel, om att växa upp och vara orolig över att man sitter fast på ett och samma ställe utan att kunna gå vidare. Tankar som jag kan tänka mig många har tillsammans med Isak.

Från I kan du här lyssna på låten The Desert Song. En låt som inleds med The Edge-liknande gitarrer och förväntansfull rytmik och skön basgång innan låten tar sig ut på en mer indierock-liknande arrangemang där frustration och energi skapar magi som lovar en grym liveupplevelse när det väl är dags för mer av den varan.

Om du gillar vad du hör kan du ju även plöja hela EP:n också.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply