Isak Skoglund är en singer-songwriter från Stockholm som bland annat varit medlem i det psykedeliska rockbandet Blakk Fungus samt att han varit gitarrist åt andra artister, däribland Henrik Eklund och Elias Elffors Elfström. Nu är det dock dags för Isak att släppa musik under egen flagg. Som Green Suburban är han nu aktuell med debut-EP:n I. En samling låtar om tro och tvivel, om att växa upp och vara orolig över att man sitter fast på ett och samma ställe utan att kunna gå vidare. Tankar som jag kan tänka mig många har tillsammans med Isak.

Popmuzik Lover Patreon

Från I kan du här lyssna på låten The Desert Song. En låt som inleds med The Edge-liknande gitarrer och förväntansfull rytmik och skön basgång innan låten tar sig ut på en mer indierock-liknande arrangemang där frustration och energi skapar magi som lovar en grym liveupplevelse när det väl är dags för mer av den varan.

Om du gillar vad du hör kan du ju även plöja hela EP:n också.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011