Disco med en touch av glitter, nostalgi och queer-magi. Det är ingen annan än artisten Nicolas McCoppin som bjuder på en kosmisk upplevelse när han transporteras oss till månen med sin nostalgiska bas-drivna pop-dänga Dancing on the Moon. Jag skulle vilja påstå att låten är ett stycke dansant pop när den är som allra mest medryckande. Med sin ljusa stämma och lager på lager av körarrangemang är det en lyxig ljudbild som presenteras. De atmosfäriska syntarna i kombination med den knivskarpa basgången skapar en perfekt blandning mellan topp och botten (no pun intended). 

Popmuzik in Dolby Atmos

Uppdraget för den lovande artisten är enkelt, att skapa plats för sig själv i det moderna pop-landskapet. Och med sitt grepp om den tidlösa genre som pop faktiskt är kan han mycket väl lyckas. Receptet menar Nicolas i alla fall är att para ihop nya talangfulla queer-personer med industri-veteraner. För i detta möte kan både det nya och gamla smälta samman till unikt och spännande. 

Med låten Dancing on the Moon passar artisten även på att presentera att 2020 års EP Loverboy har fått en upphottad version i The Heartthrob Edition. Här skildras klassiska historier om queer-kärlek och hjärtesorg. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.