Undra om planen är att introducera vår egen Benjamin Ingrosso på den Japanska marknaden? Idag släpps i alla fall samarbetet med EDM-produceten Vantage. En relativt ny producent på pop-himlen men som redan gjort remixer för Dua Lipa och släppt singeln 50//50 som nått närmare trettio miljoner streams. Med inriktning på ett moderniserat 80-talssound är nya låten I Found You inget undantag. Läckra basgångar och ett nästintill tv-spels inspirerat sound välkomnar oss in i en singel där rytmerna står i centrum och det svänger så in i h*****e rent ut sagt. Faktiskt inte allt för långt ifrån Benjamins egna sound på engelska heller, för är det något han uttryckt är det förkärleken för funkiga rytmer och just 80-talet. Så vid närmare eftertänka känns det här som ett givet samarbete. Produktionen är fyllig och helt klart underhållande med sin nostalgiska touch. Valet av en lite Daft Punk inspirerad ljudbild faller helt klart mig i smaken. Syntarna är krispiga och elektroniken har skruvats upp till max då den här låten helt är gjord på dator. Men vad gör det när resultatet blir så pass levande. Sen ska vi inte glömma bort röstinsatsen från Benjamin, en applåd för cool top-line och valet av stort reverb. Återigen bevisar artisten hur begåvad han är och att det går att göra allt på ett år. Svenska, engelska och riktigt creddiga collabs. 

Svensk Pop Apple Music
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011