Det otroliga samarbetet mellan Bruno Mars och Anderson .Paak är tillbaka med ännu en motown disco låt. Och jag leeever för detta! Smörigt, absolut, men kanske det bästa smöret som finns om gränslös kärlek och förälskelse. Debutlåten Leave The Door Open hamnade ju etta på Billboard, så förväntningarna är ju skyhöga på både uppföljaren och albumet som är utlovat i höst. Gör dom mig beskriven? Absolut inte, killarna levererar exakt vad jag vill ha. Det snygga trumkompet sätter ett behagligt tempo och stråkarna andas lyx och vittnar om retro-doftande disco. Här är det lir som står i centrum, rytmisering, instrumentering och sång är i perfekt harmoni. Jag kanske inte borde vara så förvånad med tanke på att Bruno Mars är en av de bästa manliga sångarna enligt mig och Anderson .Paak är väl lite av en expert på att hitta rytmer ingen annan gör. Skate är passande nog ett utmärkt val av låttitel då sångarna verkligen glider igenom den här låten. Men ena foten i 1960-70-talets groovet och andra i nutiden fortsätter Silk Sonic imponera. Den här låten är en fullpoängare. Se den underbara videon här i bloggen!

KMR Studios
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.