Det otroliga samarbetet mellan Bruno Mars och Anderson .Paak är tillbaka med ännu en motown disco låt. Och jag leeever för detta! Smörigt, absolut, men kanske det bästa smöret som finns om gränslös kärlek och förälskelse. Debutlåten Leave The Door Open hamnade ju etta på Billboard, så förväntningarna är ju skyhöga på både uppföljaren och albumet som är utlovat i höst. Gör dom mig beskriven? Absolut inte, killarna levererar exakt vad jag vill ha. Det snygga trumkompet sätter ett behagligt tempo och stråkarna andas lyx och vittnar om retro-doftande disco. Här är det lir som står i centrum, rytmisering, instrumentering och sång är i perfekt harmoni. Jag kanske inte borde vara så förvånad med tanke på att Bruno Mars är en av de bästa manliga sångarna enligt mig och Anderson .Paak är väl lite av en expert på att hitta rytmer ingen annan gör. Skate är passande nog ett utmärkt val av låttitel då sångarna verkligen glider igenom den här låten. Men ena foten i 1960-70-talets groovet och andra i nutiden fortsätter Silk Sonic imponera. Den här låten är en fullpoängare. Se den underbara videon här i bloggen!

Popmuzik Podcast
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011