Skräddarsydd för mitten av sommaren kommer Flynn Rink in och ger oss en vibe som vi kan blasta sent in på hösten. Låten Skyline är helt oemotståndlig i refrängen med sin funkiga rytmisering och effektiva bas. Helt klart perfekt att spela på ett chill sommarparty eller strandhäng. Men bakom fasaden av upplyftande rytmer och dansvänliga produktionsval gömmer sig ett annat budskap. Låten handlar nämligen i grunden om ensamhet, men kanske finns en förhoppningen om att människor ska komma närmare varandra just på grund av denna låt. 

Nordiska Favoriter

Vi vill göra låtar som är föredömliga upplevelser.

Jack Keating

Med vad duon Flynn Rink beskriver som EDM indiepop leverera de en ny nivå av musikskapande. Melodierna och rytmerna är gjorda för dansgolvet, men texterna vittnar om djup. De livslånga vännerna Joe Welch och Jack Keating började som unga i hockey ihop och har sedan dess skapat elektronisk musik som flirtar med 90-tals referenser. Deras önskan är att göra musik som man kan dansa gråtandes till där både glädje och sorg ryms. Men framförallt önskar de att lyssnarna spelar deras musik om och om igen. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.