Skräddarsydd för mitten av sommaren kommer Flynn Rink in och ger oss en vibe som vi kan blasta sent in på hösten. Låten Skyline är helt oemotståndlig i refrängen med sin funkiga rytmisering och effektiva bas. Helt klart perfekt att spela på ett chill sommarparty eller strandhäng. Men bakom fasaden av upplyftande rytmer och dansvänliga produktionsval gömmer sig ett annat budskap. Låten handlar nämligen i grunden om ensamhet, men kanske finns en förhoppningen om att människor ska komma närmare varandra just på grund av denna låt. 

Popmuzik Podcast

Vi vill göra låtar som är föredömliga upplevelser.

Jack Keating

Med vad duon Flynn Rink beskriver som EDM indiepop leverera de en ny nivå av musikskapande. Melodierna och rytmerna är gjorda för dansgolvet, men texterna vittnar om djup. De livslånga vännerna Joe Welch och Jack Keating började som unga i hockey ihop och har sedan dess skapat elektronisk musik som flirtar med 90-tals referenser. Deras önskan är att göra musik som man kan dansa gråtandes till där både glädje och sorg ryms. Men framförallt önskar de att lyssnarna spelar deras musik om och om igen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011